Contactgegevens

Adres:
Van der Mondeweg 36-B
6685BP Haalderen
The Netherlands

Emailadres: info@printboard.nl
WhatsApp: +31658730919
KVK: 55614256
Btw-identificatienummer: NL002227907B71

Om onze prijzen zo laag mogelijk te houden zijn wij niet ingericht voor klantbezoek. Als je de bestelling wilt afhalen dan dien je eerst een afspraak te maken.

Over ons

Ongeveer 9 jaar geleden hadden wij (Martijn & Tijmen) een webshop gestart. Na een tijdje besloten wij het assortiment uit te breiden met 3D-geprinte artikelen. Dit waren destijds populaire en handige tools voor de Rainbow loom rage.

Niet veel later was de rage weer over maar hadden we wel meerdere printers staan. We zijn deze gaan gebruiken als printservice (Printics). Vele grote bedrijven maakte hier gebruik van zoals PostNL, Politie, TV programma’s maar bijvoorbeeld ook de lokale vereniging.

Al ruim 8 jaar doen we dit met plezier maar toch zouden we graag een eigen product op de markt willen hebben. Wij hebben meerdere productcategorieën bekeken en uitgeprobeerd. De uitkomst was snel doorslaggevend, IKEA heeft een prachtig pegboard op de markt gebracht maar de hoeveelheid tools zijn beperkt gebleven. Dus waar IKEA is gestopt gaan wij verder. Voor nu staan meer dan 500 producten in de ontwerpfase en deze worden dagelijks toegevoegd aan ons assortiment.